•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fűszeres császárhús lassan sütve

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Grillezést terveztünk, de elromlott az idő? Vagy csak nem akarunk a hőségben a tűz mellett álldogálni? Sőt, szeretnénk a legkevesebb munkával túlesni a grillpartin, hogy nyugodtan tölthessük az időt a családdal és a barátainkkal? A lassú sütés mindenre megoldás: az oldalasból lassan kisül a zsír, gyönyörűen megpirul és mégis szaftos marad. A sütési időt nyújthatjuk és akár késő este is betehetjük az ebédnek valót a sütőbe, reggel pedig már csak a melegen tartásról kell gondoskodnunk.

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A fűszerkeveréket és az olajat elkeverjük.

  2. Az oldalast kisebb darabokra vágjuk, de hagyhatjuk egészben is.

  3. Megkenjük a páccal és 120 fokra előmelegített sütőbe toljuk.

  4. 4-5 órán keresztül ezen az alacsony hőfokon sütjük – de 6 óra alatt sem fog megégni.

#okostipp

Sok-sok salátát válasszunk a hús mellé köretnek a nyári szezonban, de hideg, esős napokon elfér mellette egy jó adag steakburgonya is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére