Fűszeres csirkemell érmék grillezett paradicsomos rukkolasalátával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

A csirkemell a legkönnyebben és leggyorsabban grillezhető húsféle, ezért is nagyon népszerű. Ráadásul most a paradicsomot is grillezzük hozzá.

Elkészítés
  1. A csirkemelleket vágjuk ujjnyi vastag szeletekre keresztben, ezt követően a fűszerkeverékkel és 4 evőkanál olívaolajjal pácoljuk be fél órára.

  2. Egy kis üvegben rázzuk össze a borecetet, a mustárt, a maradék olívaolajat, a sót és a borsot.

  3. A koktélparadicsomokat vágjuk félbe.

  4. Grill-lapon oldalanként 3-4 perc alatt süssük meg hirtelen a csirkemell szeleteket, a vágott felükkel lefele fordított paradicsomokkal együtt.

  5. A paradicsomokat keverjük hozzá a rukkolához, locsoljuk meg a szósszal és a hús mellé tálaljuk.

#okostipp

A szószt, ami a klasszikus francia vinaigrette mártás, fűszerezhetjük akár friss tavaszi zöldfűszerekkel vagy kevés fokhagymával.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére