•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fűszeres édesburgonya hasábok

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus

Édeskés, sütőtökre emlékeztető íze miatt az édesburgonya különös népszerűségnek örvend napjainkban, sült formája pedig már minden, magára valamit adó kézműves hamburgert árusító étterem kínálatában szerepel. Elkészíteni pofonegyszerű, így érdemes vele otthon is tenni egy próbát.

Köszönjük a receptet Piszkének

Elkészítés
  1. Az édesburgonyát meghámozzuk, ujjnyi vastag hasábokra vágjuk.

  2. A MAGGI Sültkrumpli fűszerkeveréket elkeverjük az olívaolajjal, majd az édesburgonya hasábokat alaposan átforgatjuk benne.

  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben egy rétegben elterítjük, és 220 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig, puhulásig sütjük. Sütés közben egyszer forgassuk át kissé a hasábokat, hogy minden oldaluk egyformán megpiruljon.

#okostipp

Egy finom mártogatóssal tökéletes vendégváró falat vagy vegetáriánus fogás is lehet.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére