Fűszeres sertésragu vörösborral, zöldségekkel és gnocchival

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Ebben a gazdag raguban a pirospaprika, a vöröshagyma, a chili, a fehérbors és a római kömény íze válik eggyé a sertéssel a MAGGI Sertés fűszerkeveréknek köszönhetően.

Köszönjük a receptet Piszkének. 

Elkészítés
  1. A húst kockázzuk fel, pirítsuk fehérre a felforrósított olajon, majd adjuk hozzá a fűszerkeveréket, a paradicsompürét, a vörösbort és annyi vizet, amennyi jól ellepi.

  2. Jól lefedve, kis lángon főzzük 1 órát, majd adjuk hozzá a felkarikázott zöldségeket és a rozmaringot. Szükség esetén pótoljuk az elpárolgott vizet.

  3. Főzzük tovább bő fél óráig, hogy a zöldségek megpuhuljanak, de ne főjenek szét, majd az utolsó 5 percre adjuk hozzá a gnocchi-t.

  4. Azonnal, forrón tálaljuk.

#okostipp

A főzéshez használt vörösbor kiváló kísérője ennek a tartalmas ragunak.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére