Fűszervajban sült borzas csirkemell balzsamos sült zöldségekkel

Hozzávalók
  • 7 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A paprikák csumáját kivesszük és félbevágjuk őket. A sonkahagymát nyolc részre vágjuk, a fokhagymagerezdeket megpucoljuk.
  2. Egy tűzálló tálat kikenünk 1 ek olívaolajjal, beledobjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, megöntözzük a balzsamecettel és alaposan összeforgatjuk.
  3. Időnként megkeverve 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.
  4. A csirkemellet féltenyérnyi vékony szeletkékre vágjuk és kicsit kiklopfoljuk.
  5. A fűszervaj felét összekeverjük a lereszelt sajttal és az apróra kockákra vágott baconnel.
  6. A fűszervaj másik felét megolvasztjuk, szétkenjük egy akkora jénai tál alján, amiben kényelmesen elférnek a hússzeletek. Kiskanállal elosztjuk a tetejükön a sajtos pépet és 30 percre 180 fokos sütőbe toljuk.
  7. ,Tálaláskor fejenként pár kanál zöldséget tálra szedünk és erre tesszük a csirkemellszeleteket.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére