•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Garnélás omlett tofuval

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tofut lecsöpögtetjük és összenyomkodjuk
  2. A sárgarépát és a zöldbabot megfőzzük, majd kockákra vágjuk
  3. A garnélarákokat is kockákra vágjuk
  4. A tojást felverjük, és elkeverjük a keményítővel, a cukorral és a sóval
  5. Hozzáadjuk a tofut, a garnélákat, a zöldségeket és elvegyítjük
  6. A serpenyő fedőjét gézbe „csomagoljuk" azért, hogy a sütés folyamán képződő cseppek ne hulljanak vissza a rántottára
  7. Kis tűzön felforrósítunk 1 evőkanál étolajat, ráöntjük a tojásos keveréket, befödjük a serpenyőt, és kb
  8. 10-12 percig sütjük, addig, amíg a közepébe szúrt fogpiszkálót szárazon ki tudjuk venni
  9. Időközben elkészítjük a szószt: A szósz összetevőit egy edényben tűzre tesszük, és amikor forrni kezd, hozzáadjuk a feloldott keményítőt
  10. Keverés mellett még forraljuk egy keveset, amíg szirup lesz belőle

#okostipp Amikor az omlett elkészült, tányérba tesszük, ráöntjük a szószt, majd négybe vágjuk. A receptet CristinaK ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére