•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gemenci szarvasgulyás

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Az alaposan megmosott szarvashúst nagyobb kockákra daraboljuk. A finomra vágott vöröshagymát kevés olajon lepirítjuk. A tűzről lehúzva meghintjük fűszerpaprikával és felengedjük a MAGGI Marhahúslevessel, valamint a MAGGI Piros Magyaros ízvarázs ételízesítővel ízesítjük. A tűzre visszatéve, kis lángon főzzük tovább, hozzáadva a MAGGI Gulyásleves kockát. Áttört fokhagymával és kevés őrölt köménnyel ízesítjük.
  2. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk az előzőleg beáztatott, majd alaposan megmosott lencsét. A kisebb kockára vágott paradicsomot, paprikát és a sárgarépát is beletesszük, végül együtt készre főzzük.

#okostipp Száraz vörösborral ízesítve még finomabb.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére