Gesztenyés-gombás sertésmáj ragu

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A sertésmájat egyforma csíkokra vágjuk. A gesztenyét megtisztítjuk, majd kevés vajon előpároljuk. A gombát gondosan megpucoljuk, megmossuk és cikkekre vágjuk. A finomra aprított vöröshagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a májat és erős lángon sütjük tovább. Beletesszük az előkészített gombát és az előpárolt gesztenyét.
  2. Frissen vágott tárkonnyal ízesítjük, majd rövid ideig együtt pirítjuk. Ráöntjük a tejszínnel és a vízzel csomómentesen elkevert MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot. Lassú tűzön pár percig forraljuk, majd azonnal tálaljuk, hogy a máj ne legyen rágós, kemény. Pirított, hagymás tört burgonyát kínálunk köretként hozzá.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére