•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gesztenyés palacsinta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A palacsinta lapok elkészítését megtalálod itt
  2. Egy edényben felverjük a fél liter tejszínt, egy másikban pedig mixerrel összetörjük a gesztenyepürét
  3. A felvert tejszínből keveset meghagyunk díszítésnek, a többit pedig az összetört gesztenyepüréhez adjuk és jól összekeverjük
  4. A tejszín adag ízléstől függ, de az arany legalább fele-fele kell legyen, különben a massza túl száraz és erős lesz
  5. A gesztenyés masszát a palacsinta közepére tesszük, majd feltekerjük
  6. Ha valaki nagyon szereti a csokiöntetet, a palacsintába is lehet tenni egy keveset
  7. Miután feltekertük a maradék tejszínnel és csokiöntettel vagy csokidarabkákkal díszítjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére