•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gomba görögösen

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Tisztítsd meg a gombát, mosd meg többszöri alkalommal, és vágd csíkokra
  2. Párold meg az apróra vágott hagymát a gombával
  3. Ízesítsd sóval, borssal, egy köteg zöldfűszerrel, és egy fél citrom levével
  4. Öntsd fel borral és vízzel egyenlő arányban, majd hagyd főni alacsony lángon
  5. Szükség esetén, adj hozzá még meleg vizet
  6. Mikor elkészült, tálald ezt a gombás egytálételt tálcán, vékony citromkarikákkal és zöldfűszerekkel díszítve

#okostipp Lehűtve szolgáld fel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére