•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gomba süti

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Mérd le pontosan a hozzávalókat és válassz nagyobb tojásokat (6 dkg/db)
  2. Törd őket egy tálba, majd add hozzá a porcukrot és a vaníliás cukrot
  3. Addig keverged, amíg habos krémet nem kapsz
  4. Add hozzá a lisztet, mindet egyszerre és a habverővel keverd el
  5. Készíts elő 2-3 tepsit, vajazd ki és hintsd meg őket liszttel
  6. Egy kiskanállal vegyél ki a masszából (dió nagyságú gombócokat) és rakd a tepsibe 3 cm-re egymástól
  7. 10 percig hagyd pihenni őket, majd melegítsd 30 percig a sütőt és a gombácskákat tedd be sülni
  8. Ne nyisd ki a sütő ajtaját 10 percig, majd vedd közepesre a lángot és hagyd még 15 percig sülni
  9. Amikor kész, szedd a sütiket egy tányérra
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére