•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gombaleves gerslivel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2. a zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra szeljük, a gombát és a sárgarépát vékonyan felszeljük 2
  3. az olívaolajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát (adjunk hozzá csipet sót, így könnyebben kiengedi a zamatát és a levét) 3
  4. szórjuk rá a fokhagymát, a felszelt gombát, a sárgarépát és a gerslit 4
  5. sóval, borssal, ételízesítővel ízesítsük és öntsük fel annyi (tisztított) vízzel, hogy bőségesen ellepje 5
  6. főzzük addig a levest, amíg a gersli megpuhul, szórjuk meg a majorannával és a petrezselyemmel és még egyszer forraljuk össze Praktikák: - sárgarépa nélkül is készíthető - az ételízesítő helyett adhatunk hozzá egy (bio) leveskockát, vagy víz helyett alaplevessel öntsük fel - tálalható tejföllel A Gombaleves gerslivel receptjét Receptműves ajánlotta
  7. Köszönjük!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére