•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gombapaprikás spenótos galuskával

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Az apróra vágott hagymát kevés zsíron megpirítom. Hozzáadom a szeletekre vágott gombát 1 csapott kávéskanál pirospaprikát, ételízesítővel megszórom majd puhára párolom. 

  2. Ha megfőtt, megszórom 1 kávéskanálnyi liszttel, hozzáöntöm a tejfölt, jól elkeverem és összeforralom.

  3. Spenótos galuska: A felengedett spenótot a tojásokkal a liszttel, sóval, borssal, fokhagymával és annyi vízzel hogy szaggatható legyen összekeverjük.

  4. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk, pár percig főzzük és forrón tálaljuk, a gombapaprikással.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére