•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gombás bifsztek

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A hátszínt megfelelő vastagságú szeletekre vágjuk, lisztbe mártjuk és forró olajban kisütjük
  2. Egy tányérra kivesszük és a sütőlap szélén hagyjuk
  3. A megmaradt olajba beletesszük a megtisztított és jól megmosott, vékonyra szeletekre vágott gombát
  4. Az edényt befedjük és negyed óráig sütjük, míg a gomba összeesik
  5. Majd hozzátesszük a bort, a sót, az őrölt borsot és a tejfölt, majd a felvágott zöld fűszereket és a szószt kis lángon 10 percig sütjük
  6. A bifszteket a szószra helyezzük és forró sütőben negyed óráig sütjük

#okostipp Forrón tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére