•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gombás előétel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Először megcsináljuk a tésztát de ha időhiányban szenvedsz, a tészta helyett használhatsz pirított bagett szeleteket és meglocsolod egy kis olívaolajjal
  2. Ha azt választod, hogy megcsinálod a tésztát és olyan minitortákat szeretnél, mint a képen, keverj össze egy tálban búzakorpát liszttel majd önts rá 100 ml forró vizet amiben feloldottad az élesztőt egy kis sóval
  3. Hagyd 30 percet majd formázz kis cipókat amit a kivajazott formákba helyezünk
  4. Sütőbe tesszük 15-20 percre
  5. Egy serpenyőben megpároljuk a hagymát és a megtört fokhagymát
  6. Mikor kezd üveges lenni hozzáadjuk az apróra vágott gombákat  és a felaprított zsályaleveleket
  7. Miután a gombák megpuhultak, hozzáadjuk a tejfölt, a parmezán sajtot, sót, borsot, és hagyjuk forrni egy kicsit
  8. Ha túl folyékony az összetétel besűrűsítjük egy evőkanál liszttel
  9. Miután kész van hagyjuk kihűlni mielőtt összeraknánk
  10. A díszítéshez piros ribizli bogyókat lehet használni de ugyanúgy megfelel a cherry paradicsom vagy az olajbogyó is
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére