•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gombás és húsos kecsege tekercs

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A hal filéket a pácba helyezzük egy hermetikusan lezárt dobozba, és benne hagyjuk éjjelre
  2. Apróra felvágjuk a hagymát és egy kis olívaoljaban megpároljuk a megtisztított és felszeletelt gombákkal együtt
  3. Megszórjuk sóval, borssal, összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel és a tálat félre tesszük
  4. A kecsege filéket kiszedjük a pácból, összetekerjük és alul megtűzzük bambusz fogpiszkálóval
  5. Mindegyik tekercsbe behelyezünk egy szelet hátszínt aminek legyező formát adunk
  6. Ezt megtöltjük a gombás töltelékkel
  7. A tekercseket egy yena-i tálba helyezzük egymás mellé, ráöntjük a pácot amit kipótolunk egy pohár borral és egy kis olívaolajjal
  8. Betesszük a sütőbe és addig sütjük, amíg szépen megpirulnak

#okostipp Melegen tálaljuk fokhagyma mártással és citrom szeletekkel. A receptet ani67 ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére