•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gombás gulyás

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A húst kevés olajban megpirítjuk
  2. A hús levébe odatesszük puhulni a hagymát, répát és paprikát, amíg üveges lesz
  3. Hozzáadjuk a gombát és azt is hagyjuk puhulni
  4. Ha szükséges lehet hozzá időnként vizet önteni
  5. Miután 20 percet főtt, hozzáadjuk a burgonyát is és kis tüzön, lefedve tovább főzzük
  6. Leforrázzuk a paradicsomot, felvágjuk és hozzáadjuk a gulyáshoz
  7. Hozzáadunk egy kiskanál végnyi gulyáskrémet és egy evőkanál piros aranyat, sót, borsot, petrezselymet és további 10 percig hagyjuk főni
  8.  

#okostipp Magában vagy köretként tálaljuk. A gombás gulyás receptet Droopina ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére