Gombás kajszitokány kemencézett almában

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A gombát alaposan megmossuk, a barackot kimagozzuk és nyolc darabra vágjuk.
  2. A Maggi tésztás fortélyok carbonara alapot hideg vízzel elkeverjük, felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a gombát, a barackot és néhány pillanatig együtt főzzük tovább.
  3. Az almákat kivájjuk, elosztjuk bennük a kajszitokányt és a tetejükre morzsoljuk a márványsajtot.
  4. Margarinnal kikent tűzálló tálba rakjuk és 200 fokos sütőben megsütjük.
  5. Fogyaszthatjuk önálló fogásként, vagy köretként bármilyen sült húshoz.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére