Gombás kuszkusz

Hozzávalók
  • 14 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

Az ősz a friss gombák szezonja, ezért mi sem hagyhatjuk ki ezt a sokoldalúan használható, tápanyagdús alapanyagot ebből a receptből!

Elkészítés
  1. A gombákat félbevágjuk és a felforrósított vajon gyorsan átpirítjuk.

  2. Sózzuk, fedő alatt kevés vízzel párolni kezdjük, majd rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat.

  3. 10 perc után a gombás alapot felöntjük a forró vízzel, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a kuszkuszt.

  4. Szorosan lefedve 10 percig állni hagyjuk, végül ízlés szerint kevés sóval utánsózzuk.

#okostipp

Salátával kiegészítve nem csak köretként, de önálló vega fogásként is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére