•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gombás májpástétom

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A borban addig főzzük a mazsolát, amíg meg nem duzzad
  2. Levesszük a tűzről és félretesszük
  3. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat és megpirítjuk a májat és a gombát
  4. Amikor majdnem kész van hozzáadjuk a megtört fokhagymát, tejfölt, bazsalikomot és még hagyjuk 1-2 percet a tüzön
  5. Az egészet a turmixgépbe tesszük, hozzáadunk még sót, vegetát, borsot, édes paprikát, 2-3 evőkanál bort (amiben a mazsolát főztük meg) és addig turmixoljuk, amíg egy egységes masszát nem kapunk
  6. A masszát a tálba tesszük aminek az aljára a mazsolákat helyeztük, majd hidegre tesszük
  7. Ezt a májpástétomot 2 napig lehet tárolni a hűtőszekrényben vagy akár egy hónapot a mélyhűtőben
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére