Gombás-olívás gnocchi sütőben

Hozzávalók
  • 3 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A gnocchi – a nudli olasz megfelelője – sokkal finomabb lesz, ha az ízletes szószban párolódik, és nem egyszerűen vízben főzzük ki. Ha pedig sütőbe rakjuk, nemcsak a gombóckák szívják magukba a szósz aromáit, hanem a gnocchi keményítőtartalma kissé besűríti a selymes szószt, a pici sajtgombócok pedig lágyan közéjük olvadnak: biztos siker minden ebédlőasztalnál!

A receptet köszönjük Piszkének.
 
Elkészítés
  1. A sütőt melegítsük elő 200 fokra.

  2. Egy nagyobb, mélyebb serpenyőben forrósítsuk fel a szószt és a kevés vizet, rakjuk bele a gnocchit és a mini mozzarellákat.

  3. Toljuk a serpenyőt a sütőbe és 10-15 perc alatt süssük össze.

#okostipp

A sajtimádók reszelhetnek még hozzá sajtot, de mindenkinek jól fog esni valamilyen ropogós zöldsaláta is mellé.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére