Gombás-olívás szűzérmék

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

A gomba és a pikáns olívabogyó jól illik a sertéshúshoz. Ha szűzérmét készítünk, a gyors elősütés után már csak rövid ideig kell párolnunk a húst a szószban, így nem fog kiszáradni – tulajdonképpen a körettel egy időben készülhet el, és már lehet is tálalni!

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A húst vágjuk ujjnyi vastag szeletekre és a felforrósított olívaolajon mindkét oldalán hirtelen süssük 2-2 perc alatt mindkét oldalán pirosra.

  2. Sózzuk, majd adjuk hozzá az MAGGI gombás-olívás szószt, egy deci vizet és lefedve pároljuk 15-20 percig.

#okostipp

Tálaljuk rizzsel vagy főzzünk hozzá köretként penne vagy fusili tésztát.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére