Gombás palacsinta

Hozzávalók
  • 3 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus

Ha vannak olyanok a családban, akik nem szeretik az édeset, nagyon fognak örülni ennek a gombával töltött palacsintának, amelyet pikáns tejföllel öntöztünk meg.

A receptet köszönjük Citromdisznónak. 

Elkészítés
  1. Keverjünk palacsintatésztát, hagyjuk állni minimum fél órát és süssük ki a szokásos módon.

  2. A töltelékhez megpirítjuk olajon a felkockázott vöröshagymát, azon megpirítjuk a megtisztított, felkockázott gombát.

  3. Sózzuk, majd rászórjuk a MAGGI Vargánya krémlevest.

  4. Felöntjük tejjel, hagyjuk, hogy besűrűsödjön, majd belekeverjük a finomra vágott petrezselymet.

  5. A tejfölt kikeverjük pici sóval és friss citromlével, hogy pikáns legyen.

  6. A palacsintákat megtöltjük, széleit behajtva feltekerjük, tejföllel meglocsolva tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére