•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gombás tepsis burgonya

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A burgonyát és a gombát főzd meg külön-külön
  2. Majd a gombát daráld le, tedd bele egy serpenyőbe a vajban párolt aprított hagymával együtt, majd add hozzá a lisztet, tejfölt, gombalevet és az apróra vágott zöldségeket
  3. A karikára vágott burgonya felét helyezd egy vajjal kikent tepsi aljára, szórd meg zsemlemorzsával, a tetejére pedig tegyél négy, vékonyra vágott kemény főtt tojást
  4. A tojásokra szórd rá a sült gombát, majd fedd le a maradék burgonyával
  5. Öntsd le tojással, kaporral, zöldhagymával és sóval kevert tejföllel
  6. Ezután szórd meg zsemlemorzsával és tedd be a sütőbe
  7. Amint megpirult, vedd ki és tedd ki tányérra
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére