Gombás vadnyúlpaprikás

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A vadnyúl belsejét megtisztítjuk, de a veséket és a szívet benne hagyjuk. A húst alaposan megmossuk és nagyobb darabokra vágjuk. Kevés olajon lepirítjuk, majd felöntjük 5 dl vízzel, valamint 1 evőkanál MAGGI Ízvarázs Piros Magyaros ételízesítőt adunk hozzá és lassú tűzön fedő alatt pároljuk.
  2. Mikor félig megpuhult, hozzáadjuk a megtisztított és alaposan megmosott, felkockázott gombát, valamint a MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockát. Tovább pároljuk, majd a liszttel és a simára kevert tejföl keverékével behabarjuk, végül készre főzzük.

#okostipp Tálaláskor galuskával kínáljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére