<
 

Görögös-citromos csirkefalatok

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Könnyű, fűszeres és üdítő: az év bármely napján nyarat varázsolhatunk a konyhánkba ezekkel a pillanatok alatt elkészülő, görögös-citromos csirkefalatokkal!

Elkészítés
  1. A csirkemellet felkockázzuk, a citromot megmossuk és a héját lereszeljük.

  2. Az olaj felét elkeverjük 2 ek citromlével és a MAGGI Gyros Csirkefalatok alappal, majd a pácba forgatjuk a csirkemellkockákat.

  3. Fél óra pácolás után egy evőkanál olajat tapadásmentes serpenyőben felforrósítunk, rádobjuk a bepácolt húst, sózzuk és nagy lángon megpirítjuk, majd a lángot mérsékelve 10 perc alatt átsütjük.

  4. A tűzről levéve megszórjuk a reszelt citromhéjjal és egy nagy tál friss salátával tálaljuk.

#okostipp

Míg a hús pácolódik készíthetünk hozzá házi steakburgonyát a MAGGI Sültkrumpli fűszerkeverék segítségével!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére