•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

GÖRÖGÖS CSIRKETORTILLA GRILLEZETT ZÖLDSÉGEKKEL

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Igazi görög tengerparti ízvilágot idézhetünk meg a gyengéden meggrillezett zöldségekkel, a fűszeres csirkehússal, és a hűsítő tzatziki öntettel, mindezt egy puha tortillába burkolva...

Köszönjük ezt a nyárias receptet Piszkének!

Elkészítés
  1. A csirkemellet kis kockákra vágjuk, elkeverjük az olajjal és a húshoz való MAGGI Gyros alappal, majd 1 órán át állni hagyjuk.

  2. A joghurtban elkeverjük a sót, reszelt fokhagymát és a citromnak a levét.

  3. A bacont csíkokra, a koktélparadicsomokat félbe, a lilahagymákat vékony karikákra, a cukkinit hosszában félbe, majd szeletekre vágjuk.

  4. A csirkemellkockákat közepes fokozaton 5 perc alatt átsütjük, melegen tartjuk.

  5. A baconcsíkokat félig megpirítjuk, mellédobjuk a koktélparadicsomokat a vágott felükkel lefelé és a cukkinidarabokat. 2 percig sütjük a paradicsomokat, 2-2 percig a cukkiniket mindkét oldalukon, ekkorra a bacon is kész.

  6. A felforrósított tortillalapokra fektetjük a jégsaláta-leveleket, rápakoljuk a grillezett zöldségeket, a sajtot, bacont, lilahagymát és a húst, rámorzsoljuk a fetát, felcsavarjuk, a johurtos szósszal locsoljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére