Görögös karajszeletek fetakrémmel töltött paradicsommal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Télen is varázsolhatunk nyári ízeket az asztalra! Ha sikerül jóízű paradicsomot találnunk, akkor igazi napsütéses ebédünk lehet akár a legnagyobb hidegben is.

Elkészítés
  1. A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, megkenjük az olívaolajjal és egyenletesen megszórjuk a MAGGI Gyros fűszerkeverékkel.

  2. Serpenyőben oldalanként 3 perc alatt pirosra sütjük, majd kevés vizet aláöntve, szorosan lefedve puhára pároljuk.

  3. Közben a fetasajtot elmorzsoljuk a tejföllel.

  4. A paradicsomok tetejét levágjuk, kiskanállal a belsejüket kikaparjuk, belül enyhén sózzuk, és míg a hús sül, lefele fordítva hagyjuk, hogy a levük kicsöpögjön.

  5. Ezután megtöltjük a tejfölös fetakrémmel, megszórjuk a felaprított lilahagymával és a hús mellé tálaljuk.

#okostipp

A húst a MAGGI Gyros Fűszerkeverékből készült olívaolajos-fűszeres pácban is érlelhetjük a sütés előtt fél órát.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére