•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Görögös, tépett húsos szendvics

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

A tépett vagy húzott (angolul: pulled) húsok előnye, hogy a szaftos, omlós hús lényegében magától elkészül. Minimális előkészítés után már csak várni kell, hogy alacsony hőfokon lassan megsüljön a hús.

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A húst serpenyőben megpirítjuk.

  2. Összedolgozzuk az olívaolajjal elkevert fűszerkeverékkel, meglocsoljuk a citrom levével és éjszakára (kb. 8 órára) 100 fokos sütőbe rakjuk.

  3. A húst egy villával szálaira szedjük szét és friss zsemlében, ízlés szerinti zöldségekkel, majonézzel tálaljuk.

#okostipp

Ehhez az ételhez bátran válasszunk kissé zsírosabb húsfajtákat, ami a lassú sütés közben sem szárad ki. Így biztosan puha marad a hús.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére