GRILLEZETT GÖRÖGÖS CSIRKE ZÖLDSÉGES PITÁVAL

  • 4 adag
  • Húsos fogások

Sokan szeretik a sült céklát, de a faszénen grillezett íz gazdagsága még őket is meglepheti, ezért semmiképp se felejtsük ki a görögösen ízesített csirke mellé kínált, grillezett zöldségek közül, ahogy a pitának sem szabad lemaradnia tálalás előtt a rácsról.

Elkészítés
  1. Keverjük össze a MAGGI Gyros alapot három evőkanál olajjal, majd forgassuk bele a csirkemellfilé szeleteket, amiket ezután legalább 30 percig pihentessünk a hűtőszekrényben.

  2. Forgassuk bele a zöldségeket a MAGGI Sültkrumpli Fűszerkeverékbe és a maradék olajba.

  3. A húst, a meghámozott, cikkelyekre vágott céklákat, és az egész sárgarépákat közvetlenül, a többi zöldséget pedig perforált grilltálcában süssük meg.

  4. Grillezett pitával tálaljuk.

#okostipp

Grillezéskor a tapadásmentesítés érdekében ne a grillrácsot, hanem a sütnivalót olajozzuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére