•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

GRILLEZETT TARJASZELET CIABATTÁBAN MAJONÉZES KUKORICASALÁTÁVAL ÉS RUKKOLÁVAL

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Felejtsd el az unalmas, száraz szendvicseket és ismerkedj meg a MAGGI ízletes, szaftos, gazdag ajánlásával!

Elkészítés
  1. A gyorspáchoz keverjük el a MAGGI Grill fűszerkeveréket az 5 evőkanál olajjal és a mézzel.

  2. A tarjaszeletet megkenjük az így elkészült páccal és félretesszük. Ha van rá lehetőségünk, egész éjszaka a pácban hagyhatjuk.

  3. Amíg pácolódik a hús, elkészítjük a kukoricasalátát. Ehhez keverjük össze a tejfölt, a majonézt, a mustárt és tegyünk hozzá ízlés szerint sót, borsot.

  4. Az így elkészült keverékhez öntsük hozzá a leszűrt kukoricát és keverjük el.

  5. Hevítsünk egy kevés olajat egy serpenyőben és a már bepácolt tarját süssük oldalanként 8-10 percig. A sütés utolsó perceiben tegyük mellé a félbevágott ciabattát és pirítsuk meg.

  6. Tálaláshoz kenjük meg a ciabattát a kukoricasalátával, helyezzük rá a csíkokra szelt húst és a megmosott rukkolát, és tálaljuk a fogást.

#okostipp

ha kicsit pikánsabbá szeretnénk tenni a kukoricasalátát, használjunk bátran dijoni vagy ízesített mustárt!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére