Grillezett zöldséges barnarizs saláta

Hozzávalók
  • 14 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A lassan felszívódó barnarizs kitűnő hideg salátaalap, diós aromája pedig jól passzol a zöldségekben karamellizálódó cukortartalommal, így egyszerre laktat és mégis könnyű marad.

Elkészítés
  1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.

  2. A zöldségeket tisztítsuk meg és vágjuk karikára (a hagymát nagyobb gerezdekre).

  3. Szórjuk meg őket a MAGGI Grill Zöldség Fűszerkeverékkel, majd locsoljuk rájuk az olajat és sütőpapírral bélelt tepsiben 35–40 percig süssük őket.

  4. Közben a rizst a címkén található utasítás szerint főzzük meg, csöpögtessük le.

  5. A megpirult zöldségeket keverjük a rizshez és ízlés szerint sózzuk.

  6. Az elkészült barnarizs salátát langyosan tálaljuk.

#okostipp

Míg friss citromlével és petrezselyemmel kiegészítve nyáriasabb, magában fogyasztva igazi téli jellegű saláta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére