Grillezett zöldségsaláta édesköménnyel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A grillen fontos szerep jut a meleg salátáknak is: nemcsak húsok mellé kitűnőek, de önálló fogásként is megállják a helyüket. Itt ebben a salátában az édeskömény a meghatározó: pirítva édeskés-fűszeres íze nagyszerűen harmonizál az édes paradicsommal és lilahagymával.

Elkészítés
  1. Az édesköményt 3 mm-es szeletekre vágjuk.

  2. A lilahagymákat gerezdekre szeleteljük.

  3. A koktélparadicsomokat félbevágjuk.

  4. A MAGGI Grill Zöldség fűszerkeveréket elkeverjük az olívaolajjal, átforgatjuk benne a zöldségeket.

  5. Közepesen felforrósított grillserpenyőben vagy tárcsán oldalanként 2-3 percig, mozgatás nélkül hirtelen megpirítjuk. A paradicsomokat a vágott oldalukkal lefele fordítsuk.

  6. Az elkészült salátát melegen tálaljuk.

#okostipp

Kínáljunk mellé pirítóst, amire kevés gorgonzola sajtot morzsolunk. Tökéletes zöldségvacsora egy pohár fehérborral kísérve.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére