•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Grillfűszeres paprikakrém

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus

Egy kerti bulihoz mindig jól jön valami mártogatós: akár előételként, akár az estébe nyúló beszélgetésekhez ideális partifalat-hozzávaló, de komolyabb grillezett húsoknak is jó kísérője lehet.

Elkészítés
  1.  A paprikákat addig süssük a grillen forgatva, amíg a héjuk megfeketedik.

  2. Rakjuk egy nagyobb tálba és folpackkal szorosan fedjük le fél órára.

  3. Ezután már könnyen le tudjuk húzni a paprikák héját, majd a húsát turmixoljuk le az olívaolajjal és a fűszerkeverékkel.

#okostipp

Hűtőben néhány napig tárolható a krém, de kiválóan fagyasztható is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére