•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Grilltipp: Bélszínkockák nyárson

Hozzávalók
  • 4 sárga és piros színű kaliforniai (kápia is lehet) paprika
  • 1 mokkáskanál mustár
  • 2-3 evőkanál olaj
  • 2 késhegynyi őrölt bors
  • 24 kisebb gombafej
  • 60 dkg (de disznócombból is szeretjük) bélszín
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A lehártyázott bélszínt körül-belül 4x4 cm-es kockákra vágjuk, és olajos-mustáros keverékben megforgatjuk
  2. A zöldpaprikából a bélszínhez hasonló nagyságú kockákat vágunk
  3. A konzerv gombafejekről leszűrjük a levet, a friss gombát pedig megtisztítjuk
  4. Mivel csak a gombafejet hasznosítjuk, így a törzsére nem lesz szükségünk
  5. Használjuk fel más gombás ételhez
  6. Az előkészített alapanyagokat - gombával kezdve és befejezve - váltakozva nyársra húzzuk
  7. Körben megsózzuk és meghintjük őrölt borssal
  8. Parázs fölött - gyakran forgatva a nyársat - megsütjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére