•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

GRILLZÖLDSÉGGEL TÖLTÖTT QUESADILLA TEJFÖLLEL ÉS SAJTTAL

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A család egyik kedvenc fogása ezúttal a grillen! A ropogósra sült tortillalapokat ínycsiklandó grillzöldségekkel és sajttal töltjük, és hűsítő tejföllel tálaljuk.

Elkészítés
  1. Vágjuk fel a zöldségeket apró darabokra, tegyük őket egy tálba és öntsük rájuk az olajjal összekevert MAGGI Grill Zöldség Fűszerkeveréket.

  2. Öntsük a felvágott zöldségeket a meleg olajba és süssük pirulásig, majd tegyük egy tálba.

  3. A tortilla lap egyik felét szórjuk meg sajttal, majd pakoljuk meg a grillezett zöldségekkel. Ezt követően a zöldségekre is szórjunk sajtot és hajtsuk rá a tortilla lap másik felét.

  4. A megtöltött és félbehajtott tortillát tegyük vissza a serpenyőbe és közepes lángon addig süssük, amíg a sajt meg nem olvad és összetapasztja a tortilla két oldalát.

  5. Az aranybarnára sült quesadillat tálaljuk tejföllel és fogyasszuk egészséggel!

#okostipp

ahhoz, hogy a zöldségek jól megpiruljanak, serpenyős elkészítésnél érdemes több adagban sütni őket, hogy érintkezzenek a serpenyő forró felületével.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére