Gulyásleves lencsével

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A húst megmossuk, lecsepegtetjük, majd felkockázzuk. A lencsét elkészítés előtt néhány órával beáztatjuk MAGGI Ízvarázzsal fűszerezett vízben. A burgonyát, a sárgarépát, a paprikát és a paradicsomot alaposan megmossuk, megtisztítjuk, majd kockára vágjuk. A finomra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a marhahúst, a zúzott fokhagymát, egy csipet MAGGI Ízvarázst és fedő alatt pároljuk.
  2. Visszapirítjuk a zsírjára, meghintjük fűszerpaprikával és felengedjük 2,5 liter vízzel. Hozzáadjuk a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockát, a MAGGI Gulyásleves kockát és a MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockákat, majd lassú tűzön főzzük. Amikor a hús már félig megpuhult, beletesszük a lencsét, a paprikát, a paradicsomot és tovább főzzük. Az utolsó pár percben adjuk hozzá a burgonyát, végül együtt készre főzzük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére