•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gyors túrófánk

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A túrót törjük át mielőtt összekevernénk a sóval és a tojással
  2. A lisztet és a cukrot keverjük el a szódabikabónával, és ezután adjuk hozzá a sós túróhoz
  3. Alaposan keverjük össze a hozzávalókat
  4. Ha a massza kész, forrsósítsuk fel az olajat úgy 180 celsius fokra és szaggassuk bele a fánkot
  5. Mivel megdagadnak, ne szaggassunk nagy darabokat
  6. Az olajból kivéve, még melegen forgassuk bele az előkészített porcukorba

#okostipp Télen különösen jó fahéjas porcukorral és/vagy lekvárral tálalva.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére