•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Gyros tál csirkemellből

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk, én a káposztát vékonyra szeletelem, a többi hozzávalót felkockázom.
  2. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk.
  3. Az olajba belekeverjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítőt, az oregánót, a borsot és 1-2 gerezd zúzott fokhagymát, majd beleforgatjuk a csirkecsíkokat és legalább egy órára hűtőbe tesszük.
  4. A csirkehúst egy serpenyőben szép pirosra sütjük.
  5. A joghurtba kevés MAGGI Ételízesítőt és 3 gerezd zúzott fokhagymát keverünk.
  6. A zöldségeket összekeverjük, majd az öntettel és a hússal tálaljuk.

#okostipp Adhatunk mellé sült burgonyát is köretnek.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére