Gyrosos tortillatekercs bazsalikomos-fetás burgonyatallérokkal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A csirkemellet felcsíkozzuk és az olajjal elkevert MAGGI Gyros alapba forgatjuk, majd felhevített serpenyőben 5-10 perc alatt készre sütjük.

  2. A joghurttal elkeverjük a sót, reszelt fokhagymát és a citrom levét, majd a lereszelt és lecsöpögtetett uborkát is belekeverjük.

  3. A zöldségeket vékonyan felszeleteljük. A tortilla lapot száraz serpenyőben kicsit átmelegítjük, majd megkenjük a tzatziki szósszal, teszünk rá a salátából, a szeletelt zöldségekből, a csirkemellből, majd az alját egyharmadig felhajtjuk, jobb- és baloldalát behajtjuk.

  4. A burgonyát felkarikázzuk és bő olajban kisütjük. Sózzuk és összeforgatjuk az aprított bazsalikommal.

  5. Tálalásnál a bazsalikomos burgonyát a tányérra halmozzuk, feta sajtot morzsolunk a tetejére, majd mellétámasztjuk a gyrosos tortillatekercset.

#okostipp

A maradék zöld fűszeres joghurtszószt kis tálkákban a burgonya mellé kínálhatjuk mártogatósnak.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére