•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Habcsókos túrótorta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A tésztához az alapanyagokat gyorsan összegyúrom, majd hűtőbe teszem pihenni legalább 30 percre
  2. A tésztával kibélelek egy kivajazott, kilisztezett piteformát, és félig megsütöm
  3. A töltelékhez összekeverek mindent egy tálban, a szilvalekvár kivételével
  4. Mikor már a tészta sült kb
  5. 15 percet, beleöntöm a tölteléket, rákanalazok kevés szilvalekvárt, tetszőleges formában és mennyiségben
  6. Majd visszateszem sülni a tésztát
  7. Mikor már majdnem teljesen kész, akkor a tojásfehérjéből pici sóval habot verek, hozzákeverem a cukrot, hogy szép fényes legyen
  8. A tésztát kiveszem, ráteszem a cukros habot
  9. Elrendezem a tetején, és visszateszem a tésztát a sütőbe nagyon alacsony hőmérsékletre, kb
  10. 15-20 percre, hogy a hab megszáradjon és meg is süljön egyben
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére