•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Habos áfonyás

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csokoládé-pudingport elkészítjük a tejjel, és a cukorral
  2. A tojássárgájákat a porcukorral és a vízzel habosra kavarjuk
  3. A tojásfehérjéket felverjük, és a sárgájához keverjük
  4. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, olajat
  5. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük
  6. Kanállal a kihűlt csokipudingot rácsurgatjuk, majd meggyet szórunk rá és kisütjük
  7. Ha a sütemény kihűlt, megkenjük áfonyalekvárral, a tetejére tejszínhab kerül
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére