•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hagymás-petrezselymes töltött gomba

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Távolítsd el a gomba tönkjeit a kalapoktól, tisztítsd meg, és mosd meg őket
  2. Vágd fel apróra a hagymát, és párold meg kis olajban
  3. Add hozzá a darált gombatönköket, és folytasd a párolást
  4. Ízesítsd sóval és borssal
  5. Ha a gomba megpuhult, vedd le a fedőt a serpenyőről, és hagyd, hogy elpárologjon a levéből
  6. Szórd meg apróra vágott petrezselyemmel, majd hagyd pihenni
  7. Mosd meg a kalapokat, és helyezd el egy olajjal kikent serpenyőbe, majd locsold meg őket olajjal, ízesítsd sóval, borssal, és tedd sütőbe
  8. Ha elkészültek, töltsd meg őket a fűszeres keverékkel, szórd meg zsemlemorzsával, locsold meg újra olajjal, majd tedd a töltött gombákat sütőbe, míg megpuhulnak

#okostipp Melegen és hidegen egyaránt fogyasztható.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére