•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hagymás tojásrántotta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymás rántottához tojásonként fél diónyi vöröshagymát vágjunk apróra, és fedő nélkül pirítsuk aranysárgára
  2. A pirításhoz tojásonként 1 evőkanál olajat használjunk
  3. Most a felvert tojáshoz ne keverjünk olvasztott vajat, csak sózzuk meg, és öntsük a megpirult hagymára
  4. Tálalás előtt a kész rántotta tetejére szórjunk kevés fűszerpaprikát
  5. Fogyókúrázók tojásonként 1 kávéskanál olajjal is készíthetik, ebben az esetben azonban teflon bevonatú serpenyőt használjunk a sütéshez
  6. Igazán jó ízű rántottát csak háztáji tojásból lehet készíteni
  7. A tojást ne a tányér széléhez üssük, hanem egy lapos, kemény felülethez, mert az éles tárgyak bezúzzák a kemény burkot, és feltörés után héjdarabok kerülnek bele
  8. Nyers tojás használata esetén nagyon fontos még, hogy közvetlenül felhasználás előtt kell feltörni, mivel levegővel érintkezve hamar bebarnul és romlásnak indul
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére