•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hagyományos habcsók

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojásfehérjéket a habverővel kemény habbá verjük
  2. Folytonos verés közben hozzáadjuk a porcukrot vagy a kristálycukrot
  3. A cukorral felvert tojásfehérjéket, egy kanál segítségével rátesszük egy kisimított, fehér papírral kibélelt tálcára, esetleg papírtölcsérrel különböző formákat készítünk belőle
  4. Közepes lángon megsütjük
  5. A habcsókokat jól meg kell szárítani, ezért ideális, ha másnapig a meleg sütőben tartjuk
  6. A papírról eltávolított tészta darabkákat száraz helyen kell tárolni
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére