•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hajában sült krumplihajók

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A burgonyákat gondosan megmossuk, és sütőben addig sütjük, míg a közepük is átpuhul
  2. A megsült krumplikat hosszában félbevágjuk, közepüket óvatosan kikaparjuk
  3. A kikapart burgonyát villával összetörjük
  4. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott sonkát, a reszelt sajtot és a tejfölt
  5. Apróra vágott metélőhagymát, vagy brokkolit adunk hozzá és az egészet jól összekeverjük
  6. A masszát visszatöltjük a burgonyákba
  7. Visszatesszük a sütobe és még néhány percig sütjük, hogy a töltelék is átmelegedjen
  8. A sütőből kivéve tetejükre cheddar sajtot teszünk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére