•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hajdúkáposzta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az egyik hagymát karikázd fel, s kevés zsíron (vagy olajon) pirítsd sárgára, adj hozzá egy fél kávéskanálnyi köménymagot, a káposztát, önts hozzá 3-4 dl vizet és párold puhára
  2. A másik hagymából egy kis pirospaprikával és zsiradékkal készíts pörköltlevet, s abban párold meg az ujjnyi kockákra vágott füstölthúst
  3. Amikor a hús már majdnem puha, add hozzá a felkarikázott kolbászt, s úgy folytasd a párolást
  4. Végül keverd össze a húsokat a káposztával (ha kell, sózd), s az egészet jól forrald össze
  5. A hajdúkáposzta fogyasztható magában vagy burgonya körettel is
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére