•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Halas és gombás húsrolád

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A borjúhúst megmossuk és sávokra vágjuk, amelyekkel később be tudjuk tekerni a tölteléket (körülbelül 22 dkg)
  2. A többi borjú- és sertéshúst felkockázzuk és 2 cikk fokhagymával együtt bele tesszük 7,5 dl vörösborba
  3. Ehhez hozzá adjuk azt az 1,2 dl vizet, amelybe a sóval, borssal és szegfűszeggel ízesített hagymát főztük
  4. Hagyjuk állni 24 órát, majd 10 percig feltesszük főni
  5. Kiterítjük a borjúhús szeletet, megkenjük vajjal, bele  tesszük a húskockákat, a halfiléket, a gombát, a savanyú uborkát és a maradék 2 cikk fokhagymát
  6. A húst feltekerjük a felsorolt hozzávalókkal együtt és megkötjük
  7. Ezután óvatosan tepsibe helyezzük, majd bekenjük vajjal, olajjal, megszórjuk csomborral és  mentával, hozzá adjuk a megmaradt 7,5 dl bort és sütőbe tesszük
  8. Körülbelül 90 percen belül kivesszük és tejföllel megkenjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére