•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Halas krém

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2. legegyszerűbb, ha minden hozzávalót beleteszünk a konyhai aprítóba és összekeverjük, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor tegyük egy keverőtálba a tonhal filé konzerveket, adjuk hozzá a szoba hőmérsékletű vajat (könnyebb kikeverni, ha kissé lágyabb) és nyomjuk rá a 1/2 citrom levét, majd keverjük össze 2
  3. törjük össze a borókabogyót és a többi fűszerrel adjuk a krémhez, majd keverjük össze alaposan Praktikák: - tőkehalmájból is finom - más fűszerekkel, vagy mustárral is el lehet készíteni - házi kenyérrel tálaljuk A Halas krém receptjét Receptműves ajánlotta
  4. Köszönjük!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére