•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Halikrával töltött képviselőfánk

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A sós vizet főzzük fel a vajjal
  2. Amikor elkezd főni, adjuk hozzá a lisztet, folyamatosan kevergetve egy fakanállal
  3. Vegyük félre az edényt és, amikor már sima benne a massza, hagyjuk kihűlni
  4. Azután  külön-külön hozzáadjuk a tojássárgájákat és a végén, óvatosan, hogy ne essen össze, a kemény habbá vert fehérjéket
  5. Kenjünk ki egy tepsit zsírral és süssük meg a dióméretű fánkokat közepes hőfokon
  6. Legyen 2-3 cm távolság közöttük
  7. Amikor aranybarnák, vegyük ki a tepsit a sütőből, vágjuk félbe a fánkokat és töltsük meg a halikrával
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére